Despre noi

DESPRE NOI

Te poti bucura si tu de inalta calitate a produselor noastre. Aducem in viata ta bucurie si culoare. Extinzand oferta, intotdeauna urmarim cu atentie tendintele in manichiura si adoptam solutii inovatoare.

Se stie dintotdeauna ca unghiile ingrijite reprezinta cea mai frumoasa evidentiere a mainilor. Cu siguranta, toate doamnele si domnisoarele vor fi interesate de noutatile si ofertele speciale.

Produsele de calitate, inovatoare pe care le promovam in oferta noastra, reprezinta o prioritate pentru noi. Ne dorim ca ceea ce oferim sa fie un raspuns la cerintele clientelor noastre.

 

Viziunea InaProfessional (inaprofessional.ro)

Fiecare femeie doreste sa se simta confortabil in pielea ei, sa-si completeze feminitatea si frumusetea.

 

Misiunea InaProfessional (inaprofessional.ro)

Scopul nostru este acela de a oferi femeilor care doresc sa-si completeze feminitatea si frumusetea o gama completa de produse de cea mai buna calitate, sisteme personalizate pentru ingrijirea, stilizarea si decorarea unghiilor, servicii eficiente si prietenoase.

Oferim clientelor o atentie deosebita si dorim sa le facem viata mai frumoasa.

Valorile InaProfessional (inaprofessional.ro)

Integritate

Ceea ce promitem facem. Spunem adevarul intotdeauna si ne asumam responsabilitatile. Ne asumam cele mai inalte standarde etice.

Educatie

Punem accent pe educatie continua si pe imbunatatirea constanta a capacitatilor, aptitudinilor si atitudinilor noastre.

Excelenta

Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate si suntem in mod continuu preocupati de dezvoltarea serviciilor bazate pe nevoile clientilor.

Constanta

Ne propunem obiective marete si ne ducem pana la capat proiectele. Suntem disciplinati si perseverenti in munca noastra.

Modestie

Recunoastem ca nu avem intotdeauna toate raspunsurile. Cerem ajutor celor alaturi de care lucram pentru a gasi cele mai bune solutii. Cautam cele mai bune raspunsuri impreuna.

 

Suntem aici pentru tine

Ne poti scrie un mesaj si iti vom raspunde cat de repede putem

Se trimit datele

©2019 Ina Professional

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?