Ina Professional

Oportunități de creștere

Lumea afacerilor se află în continuă schimbare, mentalitatea clienților de asemenea. Schimbarea e inevitabilă, de aceea afacerile și oamenii care le alcătuiesc trebuie să țină pasul pentru a se menține competitivi. În viziunea Ina Professional, afacerile care se pot adapta, reinventa, inova, vor prospera in acest mediu concurențial. În fiecare zi oferim clienților soluții pentru a se concentra asupra oportunităților care maximizează avantajul competitiv. Ne plac provocările și îmbrățișăm schimbarea din mediul de business.

În munca noastră ne bazăm pe integritate și angajament. Atunci când clienții au nevoie de noi suntem acolo, ne asigurăm că tot ceea ce oferim este foarte bine realizat. Parteneriatele pe termen lung au la bază flexibilitatea și înțelegerea nevoilor specifice fiecărui client.

Dezvoltăm și implementăm strategii de business și marketing pentru creșterea afacerilor și diferențierea față de concurență. Cu o experienţă de peste 10 ani pe piață,  dublată de experienţa anterioară a fondatorului, Ina Professional oferă soluții optime, eficiente și durabile pentru creșterea performanțelor și dezvoltarea afacerilor.

Noi oportunități

Soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale.

Concepte de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!

Misiunea Ina Professional

Misiunea Ina Professional este să dezvoltăm concepte și soluții de business prin care antreprenorii să poată accelera dezvoltarea lor și a afacerilor pe care le reprezintă.

Susținem afacerile să se dezvolte prin mijloacele potrivite pentru creșterea profitabilității și optimizarea performanțelor. 

Viziunea Ina Professional

Credem în puterea educației în evoluția personală și în dezvoltarea afacerilor.

Ajutăm antreprenorii prin furnizarea de programe educaționale, prin consultanță antreprenorială, managerială și de marketing.

Valorile Ina Professional

Integritate

Dezvoltăm relații profesionale sub semnul loialității și transparenței. Acționăm cu moralitate. Doar printr-un comportament demn de încredere ne câștigăm respectul clienților și partenerilor noștri.

Noutate

Iubim provocările și credem că adaptabilitatea conturează viitorul. Creativitatea noastră are la baza înțelegerea profundă a mediului de business și preocuparea continuă pentru a oferi soluții practice și sustenabile.

Angajament

Suntem determinați să găsim soluții optime și personalizate. Ne asumăm responsabilități din prima zi și ne propunem obiective ambițioase, pe care le urmărim până la realizare.

Orientați către clienți

Clientul nostru este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Știm că fiecare client este unic și prețuim asta. Ne dedicăm resursele înţelegerii şi satisfacerii nevoilor clienților.

Flexibilitate

Parteneriatele pe termen lung au la bază flexibilitatea și înțelegerea nevoilor specifice fiecărui client. Ne adaptăm acțiunile la nevoile clienţilor şi ale pieţei, precum și la schimbările tehnologiei.

Hai să vorbim!

0743 017 816

contact@inaprofessional.ro