Soluții integrate

Dezvoltăm și implementăm soluții integrate de business și marketing pentru creșterea afacerilor și diferențierea față de concurență. Cu o experienţă de peste 10 ani pe piață,  dublată de experienţa anterioară a fondatorului, Ina Professional oferă soluții optime, eficiente și durabile pentru creșterea performanțelor și dezvoltarea afacerilor.

Înțelegem provocările cărora trebuie să le răspunzi ca și antreprenor într-un mediu competitiv și permanent în mișcare. Te ajutăm să dezvolți un plan de inițiative realizabile, să transformi planul în acțiune și să obții rezultate.
Detalii
Într-un mediu de business în care ritmul schimbărilor crește exponențial, este esențial să ai o echipă bine pregătită. Dezvoltarea abilităților echipei contribuie la dezvoltarea durabilă a afacerii tale. Programele personalizate de training sunt corelate cu obiective tale de afaceri.
Detalii
Îți oferim consultanță și servicii de marketing personalizate, în raport cu necesitățile afacerii tale. Gândim soluții eficiente de marketing online pentru îmbunătățirea relației cu actualii clienți și pentru creșterea notorietății.
Detalii
Serviciile de creare cursuri e-learning se adresează atât profesioniștilor sau trainerilor care doresc să-şi împărtăşească sau să-şi valorifice cunoştinţele în mediul online, cât şi companiilor care doresc să-şi instruiască angajaţii.
Detalii

Tu vii cu obiectivele, noi cu strategia!

Ina Professional oferă soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale. Spune-ne acum despre provocările tale și iți vom prezenta concepte și soluții de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!

Soluții integrate

Concepte de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea
0
%
CUSTOMER SATISFACTION
0
%
ORIENTAȚI CĂTRE CLIENȚI
0
%
SOLUȚII PERSONALIZATE
0
%
PARTENER FLEXIBIL

Soluții integrate

Prin serviciile de consultanță în afaceri și management oferim soluții,  proceduri și strategii de implementat pentru a creşte numărul de clienţi, cifra de afaceri şi profitul companiei.

Soluții integrate

Dezvoltăm programe de training personalizate, eficiente și durabile pentru creșterea performanțelor angajaților și dezvoltarea unor afaceri sustenabile și profitabile.

Soluții integrate

Îți oferim soluții eficiente de marketing necesare pentru ca afacerea ta să se dezvolte, pentru îmbunătățirea relației cu actualii clienți și pentru creșterea notorietății. 

Hai să vorbim!

0743 017 816

contact@inaprofessional.ro