Programe de training

Programe de training pentru creșterea performanțelor și generarea rezultatelor.

Oferim programe de training, practice și interactive, personalizate pentru fiecare client în parte. Programele de training pe diferite zone ale afacerii sunt centrate pe nevoile specifice ale participanților, contribuind astfel la dezvoltarea personală și profesională a acestora. Pregătim participanți pentru a putea răspunde provocărilor din mediul de afaceri competitiv și în continuă schimbare. Oferim soluții personalizate, eficiente și durabile pentru creșterea performanțelor angajaților și dezvoltarea unor afaceri sustenabile și profitabile.

Management și leadership

Cursurile de management și leadership sunt concepute pentru persoane care doresc îmbunătățirea rezultatelor la locul de muncă. Cursurile ajută participanții să își sporească abilitățile de conducere eficientă a angajaților, prin adoptarea și utilizarea conștientă a stilului de leadership potrivit fiecărei situații, pentru dezvoltarea unor echipe de înaltă performanță.

Programe de training

Lista noastră de cursuri și programe de training cuprinde o serie de arii majore de intervenție specifice dobândirii de abilitați de care ai nevoie pentru creșterea performanței și obținerii succesului: planificare strategică, managementul performanței, managementul crizelor, making decision, gestionarea echipelor, îmbunătățirea proceselor, managementul ședințelor.

Vânzări și marketing

Lista noastră de cursuri și programe de training cuprinde o serie de arii majore de intervenție specifice dobândirii de abilitați de care ai nevoie pentru creșterea performanței și obținerii succesului: vânzări, negociere, managementul portofoliului de produse, marketing și branding, social media management, plan de marketing, customer experience, managementul valorii clientului.

Soft skills

Lista noastră de cursuri și programe de training cuprinde o serie de arii majore de intervenție specifice dobândirii de abilitați de care ai nevoie pentru creșterea performanței și obținerii succesului: comunicare, negociere, managementul timpului, lucrul în echipă, managementul stresului, eticheta în afaceri, orientare către rezultate, organizare și planificare, gândire antreprenorială.

Programe de învățare experențială

Angajații dedicați și motivați reprezintă cheia pentru performanță excepțională.

Într-un mediu de business în care ritmul schimbărilor crește exponențial, este esențial să ai o echipă bine pregătită. Dezvoltarea abilităților echipei contribuie la  dezvoltarea durabilă a afacerii tale. Programele personalizate de training sunt corelate cu obiective tale de afaceri. Te susținem în elaborarea unei strategii de devoltare a angajaţilor, rezultatul fiind o echipă mai eficientă și mai motivată. Odată cu pregătirea şi îmbunătăţirea performanțelor, angajaţii îşi îmbunătăţesc rezultatele la locul de muncă. Investiţia în dezvoltarea profesională şi personală reprezintă cea mai bună metodă pentru obţinerea de performanţă.

0
%
PROGRAME PERSONALIZATE
0
%
TRAINERI PASIONAȚI
0
%
ORIENTAȚI CĂTRE REZULTATE
0
%
PARTENER FLEXIBIL

Tu vii cu obiectivele, noi cu strategia!

Ina Professional oferă soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale. Spune-ne acum despre provocările tale și iți vom prezenta concepte și soluții de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!