Strategii de marketing

Strategii de marketing personalizate nevoilor tale

Știm cât e de important ca afacerea ta să fie vizibilă în mediul online, de aceea îți oferim strategii de  marketing personalizate.  Pentru a crea un brand de succes și o strategie de marketing este nevoie de un echilibru între cifre și viziune. Marketingul nu este o cheltuială, este piatra de temelie a strategiei de interacțiune cu clienții.  Gândim soluții eficiente de marketing online pentru îmbunătățirea relației cu actualii clienți și pentru creșterea notorietății. Îți punem la dispoziție o gama variată de servicii, care combinate într-o strategie de marketing digital pot să-ți poziționeze cu succes afacerea în fața concurenței. 

Social Media Marketing

74% dintre utilizatori sunt influențați de social media atunci când iau decizii de cumpărare. Clienții tăi se așteaptă să îți găsească brandul acolo unde petrec cel mai mult timp, în online. O strategie eficientă pentru Social Media te ajută la creșterea business-ului tău, îți îmbunătățește vizibilitatea în online și te ajută să-ți întărești relația cu clienți.

Strategie SEO

Search Engine Optimization (SEO) este metoda prin care atragi trafic organic (neplătit) pe termen lung și este una din cele mai eficiente strategii pentru creșterea afacerii tale. Această optimizare ajută potențialii clienții să înțeleagă faptul că afacerea ta oferă răspunsurile pe care ei le caută. Suntem alături de tine și îți ajutăm afacerea să prospere, prin intermediul optimizării SEO.

Blogging & Content Marketing

Dacă vrei să îți promovezi afacerea într-un mod care să te diferențieze de concurență și să îți măreșți vânzările, atunci content marketing-ul este pentru tine.
Ai nevoie de conținut de calitate, care să-ți reprezinte brandul în mediul online. Pentru a atrage cu adevărat atenția, articolele trebuie să aibă un conținut original.

Web Design & Redesign Site

Un website de calitate te ajută să faci o primă impresie memorabilă și ajută clienții să te găsească mai ușor. Nu mai lăsa oportunitățile online să treacă pe lângă tine!
Mediul online este foarte dinamic. Un site web trebuie actualizat permanent, întreținut, modificat pentru a ține pasul cu tehnologia. Apelează la recreare site & redesign!

Strategii de marketing

Marketing eficient care să genereze mai multă valoare.

Strategia de marketing trebuie să cuprindă modalități inovatoare de a fructifica fiecare interacțiune cu clientul. Iți oferim servicii de marketing necesare pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să obțină rezultatele pe care ți le dorești. Te ajutăm să dezvolți și să implementezi o strategie de marketing  creată în jurul nevoilor clienților tăi.  Folosind  soluții potrivite și canale eficiente de comunicare, vei crește notorietatea afacerii, vei atrage noi clienți, vei crește cifra de afaceri și îți vei asigura profitabilitatea afacerii pe termen lung.

Tu vii cu obiectivele, noi cu strategia!

Ina Professional oferă soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale. Spune-ne acum despre provocările tale și iți vom prezenta concepte și soluții de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!