E-learning. Platformă LMS

Soluții e-learning creative și strategii de învățare de succes

Educația online este astăzi una dintre cele mai mari zone de creștere ale Internetului. InaProfessional îți oferă soluții e-learning şi consultanţă în crearea și implementarea proiectelor de e-learning. Serviciile de creare cursuri online se adresează atât profesioniștilor sau trainerilor care doresc să-şi împărtăşească sau să-şi valorifice cunoştinţele în mediul online, cât şi companiilor care doresc să-şi instruiască angajaţii. Soluțiile oferite de firma noastră sunt: realizarea de platforme, dezvoltarea de cursuri și consultanță în proiectarea cursurilor online. Soluțiile de e-learning te ajută să derulezi cursuri online sau oferi experiențe de  training angajaților în mod dinamic.

Implementare platforma LMS

Îți punem la dispoziție cunoștințele noastre acumulate în materie de e-learning. Îți oferim sisteme de învățare online, respectiv platforme de e-learning personalizate în conformitate cu cerințele tale. Analizăm nevoile și cerințele tale și îți propunem cea mai bună soluție LMS pentru implementarea unui proces de training eficient.

Realizare conținut e-learning

Dezvoltarea de conținut se realizează în strânsea legătură cu cerințele și particularitățile clienților. Oferim cea mai potrivită soluție pentru client pentru a putea oferi o experiență de învățare particularizată. Dezvoltăm programe educaționale de la zero sau adaptăm/transformăm materialele utilizate de client în programele de training interne.

Administrare platforma

Administrarea platformei LMS, în raport cu funcționalitățile platformei, precum și cunoașterea strategiei de training a companiei în care este folosită. Serviciile de administrare cuprind: analizarea rapoartelor de activitate, actualizarea modulelor, managementul conținutului și managementul utilizatorilor, realizarea copiilor de siguranță.

Suport și training

Oferim suport post implementare platforma e-learning, fie că este vorba de provocări tehnice, fie de administrarea platformei sau managementul utilizatorilor. Oferim training specializat pentru utilizarea soluției LMS atât pentru trainerii companiei tale cât și pentru responsabilul cu administrarea și actualizarea platformei.

E-Learning. Consultanță. Implementare

Profită de flexibilitatea și eficiența inegalabile ale pregătirii online!

Cursurile online devin din ce în ce mai căutate de companiile din România datorită faptului că această metodă contribuie la reducerea costurilor pentru pregătirea angajaților cu până la 70%, iar productivitatea lor poate crește cu până la 55%. Poți dezvolta abilitățile echipei tale și crește valoarea afacerii cu o platforma de învățare și dezvoltare. Soluția potrivită de  e-learning te va ajută să accelerezi procesul  de învățare și dezvoltare al angajaților, fiind un sistem puternic de management al învățării particularizat nevoilor tale.

0
PROIECTE E-LEARNING
0
+
CURSURI ONLINE
0
+
MODULE ȘI LECȚII
0
+
CHESTIONARE ȘI ÎNTREBĂRI

Tu vii cu obiectivele, noi cu strategia!

Ina Professional oferă soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale. Spune-ne acum despre provocările tale și iți vom prezenta concepte și soluții de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!