Consultanță în afaceri

Asistăm companiile atât în faza de start-up, cât și în faza de dezvoltare.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri se concentrează pe cele mai critice probleme ale clienților noștri: strategie, marketing, vânzări, organizare și resurse umane.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri și management îți oferă suport pentru identificarea de oportunități de afaceri și asistență pe probleme administrative și de management. Te putem ajuta să îți administrezi cu succes afacerea: fie că vorbim despre suport în creionarea strategiei de afaceri, a managementului resurselor umane sau despre planificarea acțiunilor de marketing și vânzări.

Business strategy

Lumea afacerilor se află în continuă schimbare. Te confrunți cu provocarea de a identifica și profita de noile oportunități? Te ajutăm să dezvolți și să execuți planul strategic ca să ai o bază sănătoasă de clienți și să îți diferențiezi serviciile de concurență.

Consultanță cultură organizațională

Cultura organizațională îți poate oferi un imens avantaj competitiv. Când reușești să implementezi cu succes cultura organizațională, nu numai că îmbunătățești performanța, ci o faci într-un mod greu de egalat de concurență.

Consultanță Customer Experience

Consultanța Customer Experiențe pune un accent puternic asupra interacțiunii cu clienții, dezvăluind care procese funcționează cel mai bine, care au nevoie de îmbunătățiri și ce ajustări vor avea cel mai mare efect asupra performanței.

Consultanță vânzări

Consultanța în vânzări te ajută să identifici ceea ce contează cel mai mult pentru clienți și să valorifici la maxim cei mai fideli și profitabili clienți. Gestionarea portofoliului are cel mai mare succes atunci când oferi valoare clienților în mod constant, înțelegând nevoile acestora.

Strategie dezvoltare afacere

Identificăm noi oportunități de a accelera creșterea profitabilă a afacerilor.

Înțelegem provocările cărora trebuie să le răspunzi ca și antreprenor într-un mediu competitiv și permanent în mișcare. Te ajutăm  să identifici sursele de valoare, să dezvolți un plan de inițiative realizabile. Să transformi planul în acțiune și să obții rezultate. Implementată corespunzător, strategia de afaceri te ajută să depășești concurența și să te adaptezi rapid la modificările constante ale mediului economic.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri te ajută să câștigi noi clienți, să-i păstrezi, să crești gradul de loialitate și să îmbunătățești experiențele acestora. Pentru a te dezvolta e nevoie să fii flexibil și să creezi strategii adaptate clienților tăi.

0
+
ANI EXPERIENȚĂ
0
+
START-UP SUPORT
0
+
ȘEDINȚE CONSULTANȚĂ
0
%
CUSTOMER SATISFACTION

Tu vii cu obiectivele, noi cu strategia!

Ina Professional oferă soluții integrate cu care poți crește performanța afacerii tale. Spune-ne acum despre provocările tale și iți vom prezenta concepte și soluții de business pentru a  dezvolta și optimiza afacerea!